media>Nieuws
Gestoomde rode deegrolletjes van rijstebloem met garnalen en krokant vel
24.2023 Nov

chagnfen .jpg


Vandaag willen we graag een van de trotse specialiteiten van ons restaurant aanbevelen - Gestoomde rode deegrolletjes van rijstebloem met garnalen en krokant vel.


Dit gerecht combineert verse garnalen en smaakvolle deegrolletjes van rode rijstebloem en presenteert een unieke smaak door middel van kenmerkende bereidingstechnieken. Elke hap zit boordevol heerlijke garnalen en de veerkracht van krokante deegrolletjes van rode rijstebloem, wat zorgt voor een gevarieerde en heerlijke mondbeleving die blijft hangen.


Zorgvuldig geselecteerde garnalen zijn vakkundig verpakt in de zachte en geurige deegrolletjes van rode rijstebloem, waardoor een prettige textuur en een sensationele smaak ontstaan. De rolletjes zelf zijn zacht met een karakteristiek aroma, dat perfect samengaat met de malse garnalen en van elke hap een ervaring van exquise smaak maakt.


Dit delicate gerecht van Gestoomde rode deegrolletjes van rijstebloem met garnalen en krokant vel is niet zomaar een gerecht; het is een innovatieve interpretatie van traditionele keuken. Of het nu als hoofdgerecht of snack is, het belooft een plezierige eetervaring. We nodigen u uit bij Oriental City om te genieten van deze voortreffelijke delicatesse en samen met ons te genieten van de vreugde en verrassing die gepaard gaat met het genieten van heerlijk eten!Oriental City Amsterdam, Gelegen In Het Meest Levendige En Bruisende Hart Van Amsterdam, Is Een Kantonees Restaurant Van Hoge Kwaliteit Met Een Diepgaand Cultureel Erfgoed En Vernieuwende Uitingen. Wij Zijn Gespecialiseerd In Dim Sum, Zeevruchten, Geroosterd Vlees (Siu Mei) En Kantonese Gerechten. Onder De Noemer 'Taste, Gathering, Heritage' Is Het Een Aangename Reis Om Te Genieten Van De Meest Authentieke Kantonese Keuken In Oriental City.

 

Meer Info:Www.Oriental-City.Com

Locatie: Oudezijds Voorburgwal 177-179, 1012 EV, Amsterdam

 

Openingstijden

Dimsum Lunch 11:30-17:00 | Dimsum Dinner 17:00-20:00

Maandag 11:30-22:00

Dinsdag 11:30-22:00

Woensdag 11:30-22:00

Donderdag 11:30-22:00

Vrijdag 11:30-22:30

Zaterdag 11:30-22:30

Zondag 11:30-22:00


andere evenement